“Bánh Bao” – Dampet bolle af rismel
med friturestegt andekød, agurk, gulerod i riseddike og salat.
”Chả giò” – Hjemmelavede stegte forårsruller
– med hakket kalv og flæsk, svampe, grøntsager og nudler.
Sød chili dyppelse.
”Gỏi Cuốn” – Sommerruller
– med rejer og oksekød, mango, bønnespirer, nudler, salat og urter. Hjemmelavet Peanut / Hoisin dyppelse.
”Banh Khot” – Stegte mad-æbleskiver
– af gult rismel (gurkemeje) og med rejer, løg, bønnespirer og lidt kogte mungbønner. Spises med salatblad. Klassisk vietnamesisk dyppelse med fiskesovs, limesaft, ananas, chili, hvidløg og sukkervand.
”Bò Cuốn Lá Lốt” – Grillede okseruller
– med oksefars rullet i betelblad. Ristede peanuts.
”Chả giò” – Hjemmelavede stegte forårsruller med hakket kalv og flæsk, svampe, grøntsager og nudler. Sød chili dyppelse.