”Pho”, klassisk vietnamesisk fyldig suppe
– med risnudler, kylling, bønnespirer og urter. Drysset
med peanuts. Suppen er kogt på ben I 8-10 timer med bl.a. stjerneanis, kardemommefrø og kanel, urter, kylling.
“Cà Ri Bò” – Karryret med kyling (ikke stærk)
– gulerødder, løg, kartofler, sød kartofler og hvidløg.
Kogt med kokosmælk, farve fra specielle vietnamesiske frø “karryfrø”, peanuts og sød basilikum og urter. Serveres med ris.
”Mí Xào Gión” – Dybstegte æg-nudler
– med svinekød og grøntsager med Trangs egen dyppelse over.
”Banh Xeo” – Vietnamesiske pandekager
Sprøde pandekager lavet med rismel og uden æg. Stegt med andekød, rejer, bønnespirer.
Spises med sprød salat og urter. Dyppes i ”Nước Mắm” klassisk vietnamesisk dyppelse med lime, ananas, chili, hvidløg og fiskesovs.